Als we hulp nodig hebben is SYS er altijd voor ons, via de telefoon, remote control en op locatie als het nodig is. Ze reageren snel, vriendelijk, zij weten wat we nodig hebben en ze regelen het snel.”

SYS beheert de IT van ons Nederlandse kantoor al meer dan 20 jaar. Zij begrijpt onze behoeftes en weet hoe we de laatste technologieën in ons voordeel kunnen inzetten.”

“SYS ondersteunt mijn kantoor al meer dan tien jaar. Zij hebben maatwerksoftware voor ons ontwikkeld die ons al jaren enorm helpt. Mijn mensen en ik weten heel weinig van technologie en zij nemen altijd de tijd om ons zorgvuldig uit te leggen wat we moeten weten.”

Als onze IT niet meer werkt ontstaan er lange wachttijden voor onze klanten. Daarom hebben we een deskundige partner nodig die snel reageert en begrijpt hoe er moet worden samengewerkt met onze centrale IT in Wenen. SYS levert ons al tientallen jaren uitzonderlijke support.”

“Iedereen bij SYS, hoe hoog ook in de voedselketen, reageert snel en lost dingen snel op. Zij laten nooit zaken bungelen. Ook nemen ze de tijd om met ons (de IT-afdeling) samen te werken om oplossingen te vinden die voor onze business het best werken.”